از گذشته تا به حال، همواره وسايلي براي تهيه يک چاي لب سوز و لب دوز مورد استفاده قرار گرفته است. از انواع سماور هاي زغالي، گازي، نفتي و برقي گرفته تا کتري برقي و چايساز. البته با پيشرفت تکنولوژي، اغلب به چايسازها روي آورده اند ولي هنوز هم سماورها جايگاه خود را در بين مردم حفظ کرده اند و اعتقاد بر اين است که تهيه چاي در سماور طعم و مزه خاص خود را دارد    . حالا سوال اينجاست که کدام مناسب تر است و مزايا و معايب هر کدام چيست؟ که در اين مقاله به بررسي اين موارد مي‌پردازيم.



براي خواندن ادامه اين مطلب اينجا کليک کنيد.


 


 


فروشگاه اينترنتي لوازم خانگي و آشپزخانه سيتي کالا
www.citikala.com
021-55083613-5


به شبکه هاي اجتماعي فروشگاه اينترنتي سيتي کالا بپيونديد:


کانال تلگرام : https://t.me/citikala


 صفحه اينستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/


 آپارات : https://www.aparat.com/citikala



 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فرکتال هنر رزرو هتل های اصفهان سنت مدیا جنات درب منزل انتخابات؟! واقعن!! پیچک یاد شاه موزیک اینترپلاس