از گذشته تا به حال، همواره وسايلي براي تهيه يک چاي لب سوز و لب دوز مورد استفاده قرار گرفته است. از انواع سماور هاي زغالي، گازي، نفتي و برقي گرفته تا کتري برقي و چايساز. البته با پيشرفت تکنولوژي، اغلب به چايسازها روي آورده اند ولي هنوز هم سماورها جايگاه خود را در بين مردم حفظ کرده اند و اعتقاد بر اين است که تهيه چاي در سماور طعم و مزه خاص خود را دارد . حالا سوال اينجاست که کدام مناسب تر است و مزايا و معايب هر کدام چيست؟ که در اين مقاله به بررسي اين موارد ميپردازيم.
براي خواندن ادامه اين مطلب اينجا کليک کنيد.
فروشگاه اينترنتي لوازم خانگي و آشپزخانه سيتي کالا
www.citikala.com
021-55083613-5
به شبکه هاي اجتماعي فروشگاه اينترنتي سيتي کالا بپيونديد:
کانال تلگرام : https://t.me/citikala
صفحه اينستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/
آپارات : https://www.aparat.com/citikala
درباره این سایت